News

  

 Vinland Film Company                          
  Video Clip
 

 
 
 
 
 
 


Yrityksen taustaa  


 
Vinland Film Company Oy on elokuva- ja videotuotantoyhtiö, joka toimii sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

Vinland Film Company Oy:n juuret juontavat vuoteen 2003, jolloin sittemmin Videoworks Finland -nimellä toiminut elokuva- ja mediayritys Armas Mediat perustettiin. Kasvavaa ja kansainvälistyvää elokuva-, televisio- ja videotuotantotoimintaa varten perustettiin osakeyhtiö Vinland Film Company Oy huhtikuussa 2008.

Vinland Film Company Oy:n nimen tausta: Yhtiön nimi kuvastaa yhtiön visiota. Kun viikingit löysivät Pohjois-Amerikan vuoden 1000 tienoilla - vuosisatoja ennen Christopher Columbusta, he nimesivät maan Vinlandiksi. Maata kutsuttiin Vinlandiksi johtuen ”viinirypäleistä, jotka kasvavat villinä, tuottaen parhainta viiniä”.

Samaan tapaan viikinkien jalanjäljillä purjehtii nyt myös Vinland Film Company Oy etsien rohkeasti tulevaisuuden unelmia ja uusia mahdollisuuksia.

Nimi ”Vinland” on historiallisesti ollut toinen kirjoitustapa Suomelle, esimerkiksi joissakin hollantilaisissa kartoissa 1700-luvulla. Vinland Film Company Oy on Suomessa perustettu yritys.

Videoworks Finland on Vinland Film Company Oy:n aputoiminimi, jota Vinland Film Company Oy usein käyttää yhtiön Suomessa tekemissä mainoselokuvatuotannoissa, yritysvideoissa, esittelyvideoissa ja tapahtumien livetaltioinneissa.

Vinland Film Company Oy muutti joulukuussa 2017 uuteen tuotanto- ja jälkituotantotoimistoon Helsingin Lauttasaareen. Uuteen toimistoon on tarkoitus rakentaa vähitellen mahdollisesti jopa 13 työpistettä, joissa tulee olemaan jälkituotantoyksiköitä, CGI-yksiköitä ja tuotantotoimistotyöpisteitä.

Resurssit: Tuotannoissa Vinland Film Company Oy:n käytössä on mm:

- Useita omia Final Cut / MacIntosh leikkausyksikköjä.

- Kymmeniä omia videokameroita (sekä ENG-tuotantokameroita, että videokameroita), audiomikseri, mikrofoneja ja 3 x PhotonBeam Tungsten kuvausvalosarja (250-800W Redhead).

- Tuotanto- ja jälkituotantotoimisto Lauttasaaressa, Helsingissä sekä lisäksi tarpeen mukaan käytössä joustavat kustannustehokkaat projektitoimistot.

- Toistasataa freelanceria sekä tarvittaessa lisää kalustoa alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kautta Suomessa ja maailmalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 
©2015-2019 Vinland Film Company Ltd